Disclaimer

De LCR, verantwoordelijk voor #HGOM, checkt alle informatie, maar we zijn niet verantwoordelijk voor het gebruik ervan

De LCR zorgt ervoor dat we zoveel als mogelijk informatie controleren voordat we deze op de website plaatsen. Het kan voorkomen dat wij ook niet de juiste informatie hebben gekregen. Houd daar rekening mee! En je mag niet zo maar alles overnemen van deze website.

De LCR kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, in welke vorm dan ook, die voortvloeit uit informatie op deze website. Evenmin kan de LCR aansprakelijk worden gesteld voor enige schade die voortvloeit uit het gebruik, het onvermogen tot gebruik of de resultaten van het gebruik van informatie op deze site.

Zorgvuldigheid

Alle informatie, voorbeelden en suggesties op deze site hebben wij samengesteld en geschreven met zeer veel zorgvuldigheid. Wij kunnen echter niet garanderen dat alle ingevoerde informatie juist is en voor iedereen van toepassing is.

Copyright

Deze website is het eigendom van de LCR. Wil je beelden gebruiken, ben je op zoek naar informatie om over te nemen op een eigen website of die van anderen dan mag dit nooit gebeuren zonder schriftelijke toestemming vooraf van de LCR. Heb je een verzoek voor gebruik van foto's, afbeeldingen of teksten? Stuur dan een bericht naar de LCR via info@landelijkeclientenraad.nl met in de onderwerpregel 'verzoek overname tekst/foto'. Als dat nodig is, leggen we het verzoek voor aan degene die de tekst of foto heeft gemaakt.